[mythtv] QTE DirectFB Xbox

Kristof Pelckmans kristof.pelckmans at antwerpen.be
Wed Sep 8 13:07:21 EDT 2004


Quoting Ed <ed-mythdev at nibze.com>:

> Sorry about that.  I the wrong key and the email was sent unfinished.
>
> Everything compiles ok and seems to run ok.  When I try LiveTV, the screen
> goes
> black.  I get this error from mythfrontend:
>
>  (!?!)  *** BUG ALERT [unknown buffermode] *** nvidia_overlay.c (373)
> (!) DirectFB/Core/layers: Reallocation of layer surface failed!
> videoout_directfb.cpp <390>:
>         (#) DirectFBError
> [data->videoLayer->SetConfiguration(data->videoLayer,
> &(data->videoLayerConfig))]: Internal bug!
>
> It seems that videoout_directfb tries to use triple buffering, which passes
> TestConfiguration and then fails in real use.   Has anyone got this working?
>
> I've followed instructions from this post, but it didn't seem to help:
>
> http://www.gossamer-threads.com/lists/mythtv/dev/17805
>
> Thanks,
>
> Ed
>
>
> Quoting Ed <ed-mythdev at nibze.com>:
>
> > Hi,
> >
> > This is my first time posting to this list, so forgive me if I leave out
> any
> > important information.
> >
> > I'm trying to get mythtv running on an xbox with qte/directfb.  I am using:
> >
> > directfb 0.9.20
Try the latest directfb cvs, 0.9.20 is rather old...

> > qte 3.3
> > _______________________________________________
> > mythtv-dev mailing list
> > mythtv-dev at mythtv.org
> > http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-dev
> >
> _______________________________________________
> mythtv-dev mailing list
> mythtv-dev at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-dev
>



More information about the mythtv-dev mailing list