[mythtv] Auto transcode broken?

Robert Tsai rtsai1111 at comcast.net
Mon Jan 16 15:54:57 UTC 2006


On Tue, Jan 17, 2006 at 01:33:42AM +1000, Andy Foster wrote:
>   On Fri, Jan 13, 2006 at 09:09:55AM +0000, Dave Just wrote:
> > > Mea culpa, didn't know I had to enable it in the profiles as
> > > well.
> >
> > Yes, this is what I had missed too, or at least, I had
> > misunderstood that setting as meaning "immediately transcode" like
> > the "immediately  flag" setting.   (I tried to follow up my
> > posting to say this but the  message bounced from my mailrelay for
> > some reason).
> 
> >  Jan 13, 2006, 10:51 AM, rtsai It does mean the same thing (e.g.,
> >  "immediately do something").
> 
> > The difference is that transcoding requires some configuration
> > (there are no default values), but commercial flagging doesn't (it
> > already has some default values).
> 
> Is there anyway to supply default values, so that new recordings are
> automatically set to 'transcode new recordings', so this doesn't
> have to be changed everytime a new recording is lined up?

Yes, *that* is buried in the settings somewhere.

However, there are no built-in default values for the actual
transcoding (whether it gets invoked automatically or manually). Right
now, that *has* to be configured manually (target bitrate, resolution,
etc.).

--Rob
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 189 bytes
Desc: Digital signature
Url : http://mythtv.org/pipermail/mythtv-dev/attachments/20060116/789c0573/attachment.pgp


More information about the mythtv-dev mailing list