[mythtv] [mythtv-users] HDPVR & 1080i streams

Mark Buechler mark.buechler at gmail.com
Wed May 27 14:49:32 UTC 2009


Hi

On Wed, May 27, 2009 at 8:19 AM, ryan patterson <ryan.goat at gmail.com> wrote:

> On Tue, May 26, 2009 at 7:50 PM, Mark Buechler <mark.buechler at gmail.com>
> wrote:
> > On Thu, May 21, 2009 at 9:58 AM, Mark Buechler <mark.buechler at gmail.com>
> > wrote:
> >> The video ping-pongs around the audio. The log messages I included show
> >> video behind audio, frame interval being halved, video catching up and
> >> surpassing the audio which results in frames being dropped so the audio
> can
> >> catch up and the whole process starts over.
> >>
> >> - Mark.
> >
> > I apologize for moving this discussion to mythtv-dev, but nobody on
> -users
> > can help.
>
> Mark,
>
> I have to be brutally honest.  You need to describe the problem better
> in the mythtv-users list before giving up.  You keep describing the
> video as "ping-ponging".  I looked it up and ping-pong as a verb means
> to shift or bounce.  Is that really an accurate description of what
> you see happening on the screen?  The picture literally bounces?
> Also you need to describe the hardware you are running on, what O.S.
> you are using, what version of MythTV you are using and what
> configuration setting you are using for playback.  All that is just
> for starters.  Throw us a frickin bone here.
>

Ryan, with all due respect, I did describe the issue adequately and showed
the evidence via mythfrontend's log. The issue is AV sync.

It's quite obvious nobody else is seeing this, so I'll just end this thread
here.

- Mark.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-dev/attachments/20090527/90576ad9/attachment.htm>


More information about the mythtv-dev mailing list