[mythtv-users] / on the end or no /?

IvanK. chepati at yahoo.com
Tue Aug 24 01:50:29 EDT 2004


You should perhaps begin by listing the problems? :-)

I have the same data in both fields, but (disclaimer) I'm not doing any 
transcoding.  I doubt the trailing slash has anything to do with your 
problems, of whatever nature they turn out to be.

IvanK.

On Tuesday 24 August 2004 01:32 am, Trever Furnish wrote:
> Are the following two settings supposed to have a slash on the end of
> them or not?  Could someone who has transcoding working log into your
> mythconverg database and do the following two select statements?
>
> mysql> select value,data from settings where value='LiveBufferDir';
> +---------------+-------------+
>
> | value         | data        |
>
> +---------------+-------------+
>
> | LiveBufferDir | /mnt/store/ |
>
> +---------------+-------------+
> 1 row in set (0.01 sec)
>
> mysql> select value,data from settings where value='RecordFilePrefix';
> +------------------+-------------+
>
> | value            | data        |
>
> +------------------+-------------+
>
> | RecordFilePrefix | /mnt/store/ |
>
> +------------------+-------------+
> 1 row in set (0.00 sec)
>
> I'm wondering if maybe the '/' on the end of those two values is causing
> me problems...
>
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users


More information about the mythtv-users mailing list