[mythtv-users] PVR-250 Recording Glitch

Douglas Beck beckd at dig-concepts.com
Tue Jan 6 20:10:00 EST 2004


I solved it.  For some reason the whole recordedmarkup table in the 
database was toast.  I just recreated the table and bingo.  Thanks to all!

Doug

Douglas Beck wrote:

>
> Thanks for trying to help me with my problem.  I'm seeing something 
> now.  As it records I get this at about the same frequency as the 
> glitch...i this is causing the problem:
>
> DB Error (position map insert):
> Query was:
> INSERT INTO recordedmarkup (chanid, starttime, mark, type, offset) 
> values ( '1008', '20040106160000', 387, 6, "97462310");
> Driver error was [2/-1]:
> QMYSQL3: Unable to execute query
> Database error was:
> Can't open file: 'recordedmarkup.MYD'. (errno: 145)
>
> Have any ideas how I can fix this?
>
>
> David Rees wrote:
>
>> On Tue, January 6, 2004 at 1:11 pm, Douglas Beck wrote:
>>  
>>
>>> I'm running the ivtv driver version:
>>> # rpm -q ivtv
>>> ivtv-0.1.7-19.rh9.at
>>>
>>> When I copy the file into the videos directory after catting it to a
>>> file it plays flawless.  The glitches are always in the same spot so it
>>> seems to be on the recording side.
>>>   
>>
>>
>> Any messages in /var/log/messages from the ivtv driver or in the
>> mythbackend logs?
>>
>> -Dave
>> _______________________________________________
>> mythtv-users mailing list
>> mythtv-users at mythtv.org
>> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>>
>>  
>>
>
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>



More information about the mythtv-users mailing list