[mythtv-users] Re: New Nvidia Gforce Drivers vs XVMC (SOLVED)

deanv at cox.net deanv at cox.net
Tue Jul 13 13:21:40 EDT 2004


great.  I will try this when I get home, and I WILL post the results for others.  just a couple of questions...

1) I assume you mean the 6106 driver?
2) recomplie Mythtv and only Mythtv?  Any others?  LIRC? IVTV?
3) How is your performance with signficant motion?  Is XvMC performance better than you were seeing with deinterlace?

-dvh
> 
> From: sergi_sant at eresmas.com
> Date: 2004/07/13 Tue AM 09:17:21 EDT
> To: mythtv-users at mythtv.org
> Subject: [mythtv-users] Re: New Nvidia Gforce Drivers vs XVMC (SOLVED)
> 
> Finally I solved the problem, I did the following steps:
> 
> 
> 
> 1- Install new Gforce drivers
> 
> 2- Recompile Mythtv...
> 
> 3- Deactivate the deinterlace option on MythTV aspect options
> 
> 
> 
> ...and it works
> 
> 
> 
> Good Luck
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> >I too am having this trouble.  Myth works fine if I disable XvMC, but 
> 
> >with, I cannot watch any video, *live* or otherwise.  I am using the 
> 
> >6106 nvidia driver, with an on-board MX440 IGP.  have you solved this 
> 
> >yet?
> 
> >-dvh
> 
> 
> 
> 
> 
> On Thu, 8 Jul 2004 12:11:09 +0200
> 
> sergi_sant at eresmas.com wrote:
> 
> 
> 
> > 
> 
> > Hi all, I had a MythBox working with XVMC capabilities . Yesterday 
> 
> installed then new Nvidia drivers and mythtv shows a blue screen when i 
> 
> try to watch live  TV or recorded shows, Mplayer too. I can heard the 
> 
> sound but no image.
> 
> > 
> 
> >  has anybody Mythtv working with Xvmc and new nvidia gforce drivers ?
> 
> > 
> 
> >  
> 
> > 
> 
> > Thanx
> 
> > 
> 
> > Sergi Sant
> 
> > 
> 
> >  
> 
> > 
> 
> >  
> 
> > 
> 
> > 
> 
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
> 



More information about the mythtv-users mailing list