[mythtv-users] MythMusic aborts when I try to play something

David Smith djs98052 at gmail.com
Fri Sep 17 01:09:25 EDT 2004


Nice call Michelle!

Yes, I'm running SuSE 9.1.  I will look into the Qt libraries to see
if I can find a workable fix.

MythTV runs great and I'm even running MythStream without any troubles.

Thanks,

-Dave


On Fri, 17 Sep 2004 08:02:31 +1000, Michelle Moss
<michelle.moss at iinet.net.au> wrote:
> David Smith wrote:
> 
> > I had this problem in 0.15.1 and it is also present in 0.16.  I have
> > imported a couple CDs, so I have a library from which to play, but
> > when I select the "Play Music" button, the entire MythTV application
> > exits and in this case closes the X session and I am back at the login
> > prompt.
> >
> > Here's is some information from the mythfrontend log:
> >
> > QObject::connect: No such slot
> > PlaybackBox::handleTreeListSignals(int,IntVector*)
> > QObject::connect:  (sender name:   'musictreelist')
> > QObject::connect:  (receiver name: 'music_playback')
> > QObject::connect: No such slot PlaybackBox::previous()
> <snip>
> >
> > I'm sure I'm just missing something obvious, but obviously I'm missing it.
> >
> 
> Are you using Suse by any chance? I had these problems with mythmusic
> until I found a version of QT where mythmusic and Suse would play nicely
> together. For compiling mythtv, I used the QT rpm from Řystein Olsen's
> site at http://folk.uio.no/oeysteio/apt/suse/ which seem to work well.
> He also has rpms for mythtv on Suse, though I haven't tried them yet.
> 
> Cheers,
> Michelle
>


More information about the mythtv-users mailing list