[mythtv-users] Odd PVR-350 FC2 Error: /dev/video0 Input/output Error

cythraul cythrault at gmail.com
Fri Sep 17 23:50:02 EDT 2004


Sorry for that one. If anyone can delete that post from the mailing
list.. I'm horribly embarrassed.

On Fri, 17 Sep 2004 23:48:27 -0400, cythraul <cythrault at gmail.com> wrote:
> Hi,
> 
> Please ignore if you're not the intended receipient.
> 
> Are you the Daniel Savard that worked at SIT and GESPRO upon a time?
> 
> Good day,
> Martin Thomas
> 
> 
> 
> On Fri, 17 Sep 2004 23:10:12 -0400, Daniel Savard
> <daniel.savard at gmail.com> wrote:
> > Skipping back to some of my suggestions. The modifications in the
> > modules.conf never aimed at solving your problem with the access to
> > the /dev/video0. But, it's a required change to avoid some problems
> > that may appear later with a mis-behavior of the ivtv driver. So, keep
> > your modules.conf as suggested if you still use ivtv 0.1.10, if it
> > happen you go back to ivtv 0.1.9, you old config will be required.
> >
> > I guess you have a script in /etc/init.d to startup the mythbackend.
> > Can you look if the MYTH_USER is appropriately defined there? Just to
> > make sure it isn't trying to start the backend with a user with
> > unsufficient privileges. In fact, it should be root. Here, the scripts
> > may vary from what I have on my system, since I am running a Gentoo
> > distro.
> >
> > On Fri, 17 Sep 2004 18:07:25 -0400, vasudeva <vasudeva at megarad.com> wrote:
> > > * on 09-17-04, vasudeva wrote:
> > > > * on 09-17-04, John Harvey wrote:
> > > > > This may be that version of ivtv. I had similar
> > > > > problems with versions around that age, several from
> > > > > 108-109f gave me this error. I went back to 106y which
> > > > > worked fine but you would need to use ivtvdev_drv.o
> > > > > from that release. You may well find newer versions
> > > > > work better. It would be worth trying the latest 110f
> > > > > build.
> > > >
> > > > I tried 106y.  That didn't work, so I tried 110i.  No dice.  Same
> > > > exact error.
> > >
> > > In light of these errors, does it make sense to try a different
> > > version of MythTV itself?  Or even Fedora Core 1?  I'm at wit's end.
> > >
> >
> > I don't think so. It will be wasted time and may not solve at all your problem.
> >
> > --
> > -----------------
> > Daniel Savard
> >
> >
> > 
> > _______________________________________________
> > mythtv-users mailing list
> > mythtv-users at mythtv.org
> > http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
> >
> >
> >
>


More information about the mythtv-users mailing list