[mythtv-users] Xine issues

Peter Osterberg Peter at supergirl.se
Tue Dec 13 08:06:58 EST 2005


Splendid! Thank you!

Brad DerManouelian wrote:
> These work for me. -V xshm got rid of my shaky playback. --no-splash 
> and --no-logo do what they look like they do.
>
> DVD:
> xine -pfhq -V xshm --no-splash --no-logo dvd://%s
>
> Video:
> xine -pfhq -V xshm --no-splash --no-logo %s
>
>
> On Dec 13, 2005, at 2:59 AM, Peter Osterberg wrote:
>
>> I use XINE for playing DVD's since it has the ability to handle 
>> DVD-menus. It works fine but I can't get it to integrate with Myth as 
>> I can with Mplayer.
>> Mplayer starts almost instantly and doesn't show the KDE desktop 
>> before it starts. Anyway thats a minor problem but if anyone know 
>> please tell me how to stop XINE from bringing the desktop to the front.
>>
>> The second problem is a bit more irritating. It seems that Xine 
>> doesn't decode the video "fast" enough. I get strange behaviors on 
>> fast moving scenes. On slow scenes detail is very good but it gets 
>> "jerky" in the fast ones.
>> I had this problem with ordinary TV in Myth before but someone 
>> pointed me to a setting that eliminated this problem. Are there any 
>> equal settings in Xine that will do the same?
>>
>> Sincerely,
>> Peter Ísterberg
>> _______________________________________________
>> mythtv-users mailing list
>> mythtv-users at mythtv.org
>> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>>
>
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users



More information about the mythtv-users mailing list