[mythtv-users] nuvexport problem

Mike Schommer schome1 at gmail.com
Wed Jul 20 00:10:33 EDT 2005


I am trying nuvexport out and I get the following messages...

Encode started: Tue Jul 19 23:08:16 2005
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waiting for mythtranscode to set up the fifos.
Waited too long for mythtranscode to create its fifos. Please try again.
 
Anyone have any ideas what's wrong here? 

Thanks
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20050719/683e5f29/attachment.htm


More information about the mythtv-users mailing list