[mythtv-users] Sound problem with C-Media CMI9880

RaphaŽl RIGNIER raphael at rignier.com
Tue Jun 14 12:18:13 UTC 2005


If it could help,
my TV tuner is Phillips saa7134. And my CMedia Driver mixer under MSWindows Shows me one Input channel named "TV Tuner" (the one that works...)

Thank you...

RaphaŽl
  ----- Original Message ----- 
  From: RaphaŽl RIGNIER 
  To: mythtv-users at mythtv.org 
  Sent: Tuesday, June 14, 2005 1:56 PM
  Subject: [mythtv-users] Sound problem with C-Media CMI9880


  Hi list!

  I've got an embended CMI98800 codec Chipset (Intel HDA driver)

  Here's my /proc/asound/Intel/codec herader :

  codec: C-Media CMI9880
  Address: 1
  Vendor Id: 0x434d4980
  Subsystem Id: 0x0
  Revision Id: 0x90402

  It seems I have problem with the input channels.
  Alsamixer shows me 2 input channels (0 and 1)
  which can be set to CD, Live, Rear Mic, Front Mic.

  I've tried multiple combinaisons but It seems nothing of them work with mythtv.

  Or maybe it isn't supported yet?

  thank you for helping me...

  RaphaŽl


------------------------------------------------------------------------------


  _______________________________________________
  mythtv-users mailing list
  mythtv-users at mythtv.org
  http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20050614/4d77942e/attachment.htm


More information about the mythtv-users mailing list