[mythtv-users] little_endian.h errors compiliing 0.18.1

Khanh Tran khanh at slc.edu
Tue Jun 14 22:29:16 UTC 2005


> 
> You need to replace the line that says "#include <linux/cdrom.h>"
> (should be near the top) with the whole block of code I quoted.
> 

I don't think that's it, because now I get worse errors:

mythcdrom-linux.cpp: In member function `virtual MediaError
MythCDROMLinux::eject()':
mythcdrom-linux.cpp:26: error: `CDROMEJECT' undeclared (first use this
function)
mythcdrom-linux.cpp:26: error: (Each undeclared identifier is reported
only once for each function it appears in.)
mythcdrom-linux.cpp: In member function `virtual bool
MythCDROMLinux::mediaChanged()':
mythcdrom-linux.cpp:32: error: `CDROM_MEDIA_CHANGED' undeclared (first
use this function)
mythcdrom-linux.cpp:32: error: `CDSL_CURRENT' undeclared (first use this
function)
mythcdrom-linux.cpp: In member function `virtual bool
MythCDROMLinux::checkOK()':
mythcdrom-linux.cpp:37: error: `CDROM_DRIVE_STATUS' undeclared (first
use this function)
mythcdrom-linux.cpp:38: error: `CDS_DISC_OK' undeclared (first use this
function)
mythcdrom-linux.cpp: In member function `virtual MediaStatus
MythCDROMLinux::checkMedia()':
mythcdrom-linux.cpp:106: error: `CDS_TRAY_OPEN' undeclared (first use
this function)
mythcdrom-linux.cpp:107: error: `CDS_NO_DISC' undeclared (first use this
function)
mythcdrom-linux.cpp:112: error: `CDS_NO_INFO' undeclared (first use this
function)
mythcdrom-linux.cpp:113: error: `CDS_DRIVE_NOT_READY' undeclared (first
use this function)
mythcdrom-linux.cpp:136: error: `CDROM_DISC_STATUS' undeclared (first
use this function)
mythcdrom-linux.cpp:139: error: `CDS_DATA_1' undeclared (first use this
function)
mythcdrom-linux.cpp:140: error: `CDS_DATA_2' undeclared (first use this
function)
mythcdrom-linux.cpp:156: error: `CDS_AUDIO' undeclared (first use this
function)
mythcdrom-linux.cpp:161: error: `CDS_MIXED' undeclared (first use this
function)
mythcdrom-linux.cpp:194: error: `CDROM_LOCKDOOR' undeclared (first use
this function)

> You did mention that your kernel is 2.6.8, so you might need to change
> the "2,6,9" to be "2,6,8".

Tried that too...

Thanks again for your help BTW.




More information about the mythtv-users mailing list