[mythtv-users] tv_grab_uk_rt isn't working

Nick knowledgejunkie at gmail.com
Mon Feb 13 12:51:12 UTC 2006


On 13/02/06, Andrew Eacott <andrew at marmoset.org> wrote:
> I've now updated to XMLTV release 0.5.42.  The last update to channel_ids was
> on 2005-12-07.  For simplicity, I've edited my tv_grab_uk_rt.conf file to
> include a single entry which I'm certain is in the channel_ids file.
>
> channel channel5.co.uk
>
> Now, running tv_grab_uk_rt from my mythbox results in the following output :
> euclid:~/.xmltv# tv_grab_uk_rt
> All data is the copyright of the Radio Times website
> <http://www.radiotimes.com> and the use of this data is restricted to
> personal use only.
>
> finding channels: 100%
> [================================================================================================]channel
> ukhistory.tv (801) not seen on site at /usr/bin/tv_grab_uk_rt line 203.
> channel plus-1.thehistorychannel.co.uk (183) not seen on site
> at /usr/bin/tv_grab_uk_rt line 203.
> [snip]
> using config filename /root/.xmltv/tv_grab_uk_rt.conf
> channel channel5.co.uk mentioned in /root/.xmltv/tv_grab_uk_rt.conf but not on
> site
> <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
> <!DOCTYPE tv SYSTEM "xmltv.dtd">
>
> grabbing: (nothing to do)
> <tv source-info-name="Radio Times" generator-info-name="XMLTV"
> generator-info-url="http://membled.com/work/apps/xmltv/"></tv>
>
> But
>
> I'm beginning to work out what's going though.  From home, if I wget the
> channels.dat file from the RT site, I get an empty file.  From my work
> machine, I get one with channel data.
>
> I suspect that my ISP (NTL) is doing some sort of caching / filtering and I'm
> somehow getting an old and empty file.  Either that, or RT has decided I'm
> evil ;)

I'm on ntl and can see channels.dat fine... I'd imagine your home
machine is playing funny buggers. Best bet is wait until you can see
channels.dat and see if the errors finally disappear.

Nick


More information about the mythtv-users mailing list