[mythtv-users] Bug in 4.2?

Stewart braedric-mythuser at yahoo.com
Sun Jan 22 13:49:58 UTC 2006


I have the new Hauppauge 500 with the Samsung chips.  According to the trac this chip was added in 
as tuner #68 in tuner.h.

http://ivtvdriver.org/trac/ticket/63
http://ivtvdriver.org/trac/changeset/3120


However, when I installed Axel's RPM for 4.2 and the requisite bits, I see the following, and my 
tuner doesn't work.  It appears that there is a hard set upper limit of 67 that was set somewhere 
and not updated in the code when the 68th tuner got added...  Do I need to grab a svn?

Jan 22 08:46:10 mythtv kernel: tuner 2-0061: tuner 0x61: Tuner count greater than 67
Jan 22 08:46:10 mythtv kernel: tuner 2-0061: tuner type not set
Jan 22 08:46:10 mythtv kernel: tuner 2-0061: tuner type not set
Jan 22 08:46:10 mythtv kernel: ivtv1: Initialized WinTV PVR 500 (unit #1), card #1
.
.
.
Jan 22 08:46:10 mythtv kernel: tuner 3-0061: tuner 0x61: Tuner count greater than 67
Jan 22 08:46:10 mythtv kernel: tuner 3-0061: tuner type not set
Jan 22 08:46:10 mythtv kernel: tuner 3-0061: tuner type not set
Jan 22 08:46:10 mythtv kernel: ivtv2: Initialized WinTV PVR 500 (unit #2), card #2


$ rpm -qa | grep ivtv
ivtv-firmware-audio-0.0.1-5.at
ivtv-firmware-dec-2.02.023-8.at
ivtv-firmware-1.8a-8.at
ivtv-kmdl-2.6.14-1.1656_FC4-0.4.2-101.rhfc4.at
ivtv-firmware-enc-2.04.024-8.at
ivtv_xdriver-0.10.6-3.rhfc4.at
perl-Video-ivtv-0.13-7.rhfc4.at
ivtv-0.4.2-101.rhfc4.at


More information about the mythtv-users mailing list