[mythtv-users] yum -y install mythtv-suite fails?

Pär par at paeron.net
Sun Nov 26 18:53:52 UTC 2006


Which packages should I get then?

There seem to be a lot of them?

Which ones are most vital and which ones can wait until the “bug” is fixed?

 

I’m running my mythbox on an AMD Athlon 1800.

 

Cheers / P

 

  _____  

Från: mythtv-users-bounces at mythtv.org
[mailto:mythtv-users-bounces at mythtv.org] För John Hannan
Skickat: den 26 november 2006 18:08
Till: Discussion about mythtv
Ämne: Re: [mythtv-users] yum -y install mythtv-suite fails?

 

answered before on the atrpms list
http://lists.atrpms.net/pipermail/atrpms-users/2006-November/006379.html 

On 11/26/06, Pär <par at paeron.net> wrote:

Hi all,
I'm trying my "windows-best" to follow the guide at wilsonet.com
But when trying to install myth I get this...

[root at localhost ~]# yum -y install mythtv-suite 
Loading "installonlyn" plugin
Setting up Install Process
Setting up repositories
Reading repository metadata in from local files
Parsing package install arguments
No Match for argument: mythtv-suite 
Nothing to do
[root at localhost ~]#

Anyone with an idea on what i'm doing wrong?

Mvh / Pär

_______________________________________________
mythtv-users mailing list
mythtv-users at mythtv.org
http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20061126/e657f671/attachment.htm 


More information about the mythtv-users mailing list