[mythtv-users] Mythtv 0.20 - PVR-350 video out... gone?

George Galt george.galt at gmail.com
Tue Sep 12 13:54:23 UTC 2006


Mike:

Thanks.  If I understand correctly, you believe that there *may* be issues,
but you don't know for sure.  So I should try it and if it doesn't work,
fall back to 0.19.  I can live with that.

Thanks again.

George

On 9/12/06, Michael T. Dean <mtdean at thirdcontact.com> wrote:
>
> On 09/11/06 17:48, George Galt wrote:
>
> > Is the atrophying of PVR-350 decoding support due to the change to
> > OpenGL support or something else?
>
> None of the devs are using PVR-350 output, so none are interested in
> spending a great deal of time fixing issues with it.  New issues arise
> as Myth changes.  If you want to ensure it continues to work forever,
> just ensure (your) Myth never changes--i.e. use 0.19 forever.
>
> >   What is broken that was working under .19?
>
>
> The answer to that question is left as an exercise for the reader.
> (Read: I don't know, and as I'm not using PVR-350 output, I don't really
> care--not trying to be "smart," but really I'm unaffected by any
> problems with it).)
>
> Mike
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20060912/c4b9d143/attachment.htm 


More information about the mythtv-users mailing list