[mythtv-users] Mythweb: Recorded Programs takes forever...

Johan Heikkilä johan.heikkila at gmail.com
Mon Aug 6 19:34:30 UTC 2007


2007/8/6, Axel Thimm <Axel.Thimm at atrpms.net>:
>
> Hi,
>
> On Sat, Aug 04, 2007 at 11:06:26PM +0300, Johan Heikkilä wrote:
> > 2007/8/4, Michael T. Dean <mtdean at thirdcontact.com>:
> > >
> > > Also, make sure you're running the latest SVN rev of your branch.
> > >
> > I'm using rpms from the ATrpms bleeding repository, which is not much
> older
> > than the current SVN.
>
> please do mention the revision nonetheless (it's r14051 for thie
> case), it's part of the filename and release, so users can report this
> on each trunk related issue (e.g. you can't expect mythtv developers
> to track the packages' revision, and if you have bad luck maybe your
> issue was fixed just a revision higher than what was packaged).
>
> Thanks!
> --
> Axel.Thimm at ATrpms.net
>
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>
>
>

Sorry, it is r14051 I am running. I have not noticed any differences between
revisions for several months, so I have always assumed that it is some kind
of configuration error. But I don't really know how to debug it.

Johan
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070806/36fa94b0/attachment.htm 


More information about the mythtv-users mailing list