[mythtv-users] New Slave Backend - "card not connected"

Bruce Nordstrand brucen at ksl.com.au
Sun Aug 19 07:39:24 UTC 2007



Bruce Nordstrand wrote:
> I have just installed a new slave backend and can do pretty much 
> everything with it aside from record. Looking in MythWeb at the Backend 
> Status I see the following for the new card:
>
> =======================================
> Encoder 7 is remote on i-wanna-mac1 (currently not connected).
> =======================================
>
> I have completed mythtv-setup on the slave backend machine (actually it 
> is this desktop I am typing on), I have done everything needed 
> (according to the the mythtv.org doco's) but MythWeb is still telling me 
> it is "not connected".
>
> What am i doing wrong, or what have I missed?
>
> Cheers
> Bruce
>
>   

Ok, sorry for the noise, I did a RTFML and foud some suggestions. A 
restart of both master & slave seems to have cleared up this problem but 
I am getting a strange error when mythbackend on the slave.

=======================================================
> 2007-08-19 17:34:12.518 Connecting to master server: 10.0.0.10:6543
> 2007-08-19 17:34:12.519 Connected successfully
> 2007-08-19 17:34:18.538 MythSocket(8220b80:14): writeStringList: 
> Error, invalid string list.
> 2007-08-19 17:34:19.826 mythbackend: Running housekeeping thread
> 2007-08-19 17:35:11.504 Connecting to master server: 10.0.0.10:6543
> 2007-08-19 17:35:11.505 Connected successfully
> 2007-08-19 17:35:17.529 MythSocket(8229ff8:14): writeStringList: 
> Error, invalid string list.
> 2007-08-19 17:36:11.504 Connecting to master server: 10.0.0.10:6543
> 2007-08-19 17:36:11.504 Connected successfully
> 2007-08-19 17:36:17.694 MythSocket(8220b80:14): writeStringList: 
> Error, invalid string list.
> 2007-08-19 17:37:11.504 Connecting to master server: 10.0.0.10:6543
> 2007-08-19 17:37:11.504 Connected successfully
> 2007-08-19 17:37:17.525 MythSocket(8229ff8:14): writeStringList: 
> Error, invalid string list.
========================================================

Master & slave are compiled from SVN although the source was checked out 
a week apart. Could this be the reason for the MythSocket problem or 
should I be looking for something else? Is it anything to worry about?

Cheers
Bruce



More information about the mythtv-users mailing list