[mythtv-users] recording stops occasionaly

Henrik Beckman henrik.list at gmail.com
Wed Mar 28 14:23:38 UTC 2007


Nova-T 500 (but itīs not a disconnect that occurs).
Iīll give verbose logging a try.

After recollecting a bit I think it only occurs when recording two and
watching one of them, possibly itīs also exclusive to commercial detection
running on one of the streams.

Thansk for your help.

/Henrik


On 3/28/07, Nick Morrott <knowledgejunkie at gmail.com> wrote:
>
> On 28/03/07, Henrik Beckman <henrik.list at gmail.com> wrote:
>
> > number of minutes recording where stuck. Logs reveal nothing suspicious.
> > This has happened sometimes before this, is my numbers of allowed jobs
> to
> > low or what is wrong ?
>
> If it has happened before, I would increase your logging verbosity to
> include 'record' to catch any error messages that may be useful but
> are not being captured.
>
> What kind of cards are you using to record with?
>
> Nick
> --
> MythTV Official wiki:
> http://mythtv.org/wiki/
> MythTV users list archive:
> http://www.gossamer-threads.com/lists/mythtv/users
>
> "An investment in knowledge always pays the best interest." - Benjamin
> Franklin
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20070328/82864b2c/attachment.htm 


More information about the mythtv-users mailing list