[mythtv-users] LiveTV from capture card in SBE/FE is buffering like crazy!

Josh White jaw1959 at gmail.com
Mon Oct 15 20:00:20 UTC 2007


The first thought that occurred to me was to put all the tuners in the
master backend and then run the secondary machine as a frontend only.  Then
run a hard network connection and you'll see a vast improvement.

On 10/15/07, Daniel Arfsten <darfsten at hotmail.com> wrote:
>
> Specs:
> MBE/FE
> AsRock 775DUAL-VSTA
> 1.8 C2D
> 1.5gb DDR2 557mhz
> GeForce 6200 128mb DDR Ram
> PVR-350
> 17" Princeton Synergy714 LCD monitor, using vga out from 6200
> 17" Samsung? Widescreen HDTV using DVI out from 6200 with a vga adapter
> because HDTV only doesn't have DVI.
> Ubuntu Feisty running MythTv 20.2 from ubuntu repo's
>
> SBE/FE
> Dell Dimension 8200
> 2.4 P4
> 512mb RDRAM
> GeForce MX440
> Belkin F5D5070 usb wifi (using serialmonkey rt73 driver)
> 17" CRT Monitor
> Ubuntu Gutsy with Mythbuntu Control Center (20.2 from Gusty Repo's)
>
> When I try to watch livetv on the MFE and switch to another tuner (a tuner
> on the SBE) it just buffers and pauses on and off like crazy. The SBE does
> have a USB Wifi adapter, it is Wireless G and the Netgear Router is to.
> Shouldn't Wireless G be able to handle Standard Definition TV? It's a
> PVR-500 in the SBE that I am trying to view on the MFE because the tuner
> within the MFE is constantly being used to record shows, so I need to
> access
> another tuner which are both on the SBE.
>
> Any thoughts that could help me but keeping in mind that I would like to
> keep using the wireless G adapter that I have.
>
>
> Daniel
>
>
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20071015/cb1982a1/attachment.htm 


More information about the mythtv-users mailing list