[mythtv-users] DVD ISO playback problems: Invalid IFO

Steve MacLaren scram69 at gmail.com
Wed Jan 9 20:01:10 UTC 2008


On Jan 9, 2008 3:55 AM, Martin Ritchie <ritchiem at apache.org> wrote:

> Hi, like others on this list I am seeing the following problem in all
> the apps I've tried:
> mplayer,xine,ogle,mythvideo,vlc
>
> libdvdread: Invalid IFO for title 2 (VTS_02_0.IFO).
>
> Now from what I've found out it seems to be that the libdvdread is
> getting up set that it cannot determine the Region setting for the
> 'DVD Drive' as this is an iso file there is no drive to query.
>
> Has anyone else had this issue and worked past it? The interesting
> thing to note is that when I started using mythtv I managed to make an
> ISO copy of a couple of my dvds then forgot what tool I used. Those
> disks work 100% ok. Having forgotten the tool I used I've started
> using k3b as it makes iso copies of the DVD and all of those so far
> only play to the title page. The main features all result in an
> Invalid IFO error.
>
> For reference I'm using the Mythdora 4.0 build as my custom myth box
> went up in flames and I didn't want to spend an age getting the tv
> card working again.
> --
> Martin Ritchie
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>
I've had good results using k9copy to generate myth-playable .iso's...


-- 
________________________
"The Linux of transportation."
http://www.vehicledesignsummit.org/website/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20080109/15170c60/attachment.htm 


More information about the mythtv-users mailing list