[mythtv-users] Success with 1080p on my setup!

Sebastien Astie sastie at gmail.com
Thu Jun 5 23:45:05 UTC 2008


How is your CPU usage doing with coreAVC ?

have you tried to play an EVO file from an HD DVD for instance ?

Thanks


On Thu, Jun 5, 2008 at 4:15 PM, Scott Harris <mythtv at webhounds.net> wrote:

> I originally outlined my machine and problems with
> playing 1080p in this thread ->
> http://www.gossamer-threads.com/lists/mythtv/users/328503
>
> I finally bought the CoreAVC decoder and did the necessary
> patches and recompile of mplayer.  Results are pretty
> spectacular.
>
> Load pre-patch with standard atrpms mplayer would hit 5
> easy.  I would constantly get the "your cpu is too slow"
> warnings as well.  With the coreavc stuff my load hovers
> between .9 and 1.1 and multiple cpus are clearly used.
> Playback is smooth and I can jump around in the video
> with no issues.
>
> I'm not affiliated with the coreavc stuff, and it took me
> 3 weeks to drop the whopping $15 to try it, but I'm
> certainly glad I did.
>
> I haven't patched mythtv yet, only because it would
> make the upgrades harder.  It would be cool if they
> could make the patch part of the mythtv code base,
> so patching wouldn't be necessary.
>
> Hope this info is useful to someone,
>
> Scott
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20080605/d560e8a4/attachment.htm 


More information about the mythtv-users mailing list