[mythtv-users] Problems with mythweather

jeremyrainman at yahoo.com jeremyrainman at yahoo.com
Mon Jun 23 22:24:08 UTC 2008


Nope, still a blank weather screen in the front end. Also the data folders
are again empty. It appears that when mythfrontend runs the scripts, no data
is saved. When run manually, I got at least a few of them to save data to
.../.mythtv/MythWeather/....

Thanks for the suggestions though.

On Mon, Jun 23, 2008 at 1:35 PM, Joe Ripley <vitaminjoe at gmail.com> wrote:

> On Mon, Jun 23, 2008 at 11:37 AM,  <jeremyrainman at yahoo.com> wrote:
> > I think that helped. mythweb is a lot easier to use than the setup screen
> in
> > the front end.
> >
> > It is at lest retrieving data for all the screens I made, however, the
> > weather data is clearly wrong. And it still shows nothing on the
> > mythfrontend weather screen. :/
>
> Try first exiting mythfrontend, then delete your
> '/home/jeremy/.mythtv/MythWeather' directory.  After that, load the
> front-end again and see if it will populate your screen information.
>
> MythWeb and Mythfrontend store their cached weather results in
> different locations, so that may explain why MythWeb works but
> Mythfrontend does not...
>
> --
> Joe Ripley
> vitaminjoe at gmail.com
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20080623/720fba4a/attachment.htm 


More information about the mythtv-users mailing list