[mythtv-users] HD Homerun errors

Matthew Asplund mattasplund at gmail.com
Wed Dec 9 01:05:09 UTC 2009


I can still stream to another client, so it seems like that shouldn't be the
problem, but I guess I could change the network topology to see if that
fixes it.


On Tue, Dec 8, 2009 at 8:53 AM, Stuart Larson <halcyon at obfus.com> wrote:

> > I have been running my mythtv setup for 18 months now with no problem,
> but
> > suddenly I am getting video errors.  I am running a dedicated Ubuntu
> Hardy
> > Heron backend, with Ubuntu frontends.  Until this last saturday I have
> > never
> > had a  problem, but suddenly the video and audio are corrupted, and when
> > it
> > plays, I get a stream of errors like
> >
> > 2009-12-07 22:48:52.443 [ac3 @ 0x7f875b82ce70]frame CRC mismatch
> > 2009-12-07 22:48:52.481 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]Warning MVs not
> > available
> > 2009-12-07 22:48:52.490 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]ac-tex damaged at 25
> > 25
> > 2009-12-07 22:48:52.491 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]ac-tex damaged at 28
> > 42
> > 2009-12-07 22:48:52.513 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]mb incr damaged
> > 2009-12-07 22:48:52.514 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]ac-tex damaged at 32
> > 9
> > 2009-12-07 22:48:52.515 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]ac-tex damaged at 54
> > 24
> > 2009-12-07 22:48:52.516 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]ac-tex damaged at 33
> > 41
> > 2009-12-07 22:48:52.516 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]Warning MVs not
> > available
> > 2009-12-07 22:48:52.526 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]ac-tex damaged at 75
> > 28
> > 2009-12-07 22:48:52.535 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]invalid mb type in I
> > Frame at 65 9
> > 2009-12-07 22:48:52.535 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]ac-tex damaged at 41
> > 11
> > 2009-12-07 22:48:52.536 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]skipped MB in I
> frame
> > at 69 15
> > 2009-12-07 22:48:52.536 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]ac-tex damaged at 65
> > 17
> > 2009-12-07 22:48:52.536 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]skipped MB in I
> frame
> > at 43 24
> > 2009-12-07 22:48:52.537 [mpeg2video @ 0x7f875b82ce70]skipped MB in I
> frame
> > at 25 26
> >
> > from mythfrontend when playing live TV or recordings made after Saturday,
> > though everything works fine for recordings made before.  I run a mac
> > client
> > that sets up a direct stream to VLC, and the tuner is fine.  Any ideas on
> > how to troubleshoot this weird problem?
> >
> > Matt Asplund
>
> I'm assuming the HDHR is hooked up to a switch or something, and not
> direct to the backend? (Since you can use a seperate Mac client)  Has
> anything happened to the network card on the backend?  Hows its
> throughput?  I had tons of these sorts of errors when using the built-in
> ethernet card on my Asus M2N... though, they were always there, and didn't
> start suddenly like yours.
>
>
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20091208/9d26e361/attachment.htm>


More information about the mythtv-users mailing list