[mythtv-users] mythbuntu stops working for no reason

Johnny Walker johnnyjboss at gmail.com
Thu Dec 10 20:23:59 UTC 2009


On Thu, Dec 10, 2009 at 2:19 PM, Brian Wood <beww at beww.org> wrote:
> On Thursday 10 December 2009 12:58:06 pm Dan Hayes wrote:
>> the entire machine does lock up, but sometimes i'm able to hit escape and
>> get it to go back to the menu.  other times i just pull the plug.  and
>>  after the first time it stops working, it never starts again.  not even
>>  after a reboot.
>>
>> here are the logs.
>
> <snip>
>
> Doesn't sound like you are what I would call totally locked up, sounds more
> like the F/E is locked. Can you ssh in from elsewhere on your network? You
> could see what's happening, and do a clean reboot.
>
> Your logs seem to indicate you may be using the "NV" driver, if you have an
> nVidia card I'd advise using their drivers, unless you have some reason to
> not do that. Not that the nv driver causes lockups, it just doesn't work very
> well, but it couldn't hurt to try the nVidia drivers.

you mentioned it's a fresh install of MythBuntu 9.10 - did it popup
and advise you that you could enable the non free drivers for your
video hardware?

>
> Is the machine stable when running non-Myth applications?
>
> What is your capture hardware?
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>


More information about the mythtv-users mailing list