[mythtv-users] Random Black recordings

Eppo Eppleston eppo120 at gmail.com
Mon Dec 21 13:46:38 UTC 2009


i have a backend running 0.22. using an HDPVR and a motorola settop box from
Verizon Fios. i'm using firmware 1.5.6.1. if you need any more info let me
know.
i was getting many more of these, but i added a sleep 2 to my channel change
script (using 6200ch). but last night i got another.
here is a snip of my logs from the time:
2009-12-20 22:29:29.335 TVRec(1): ASK_RECORDING 1 29 0 0
2009-12-20 22:30:02.213 TVRec(1): Changing from None to Watching
RecordingOnly
2009-12-20 22:30:02.223 TVRec(1): HW Tuner: 1->1
2009-12-20 22:30:03.326 ret_pid(0) child(16975) status(0x0)
2009-12-20 22:30:04.327 ret_pid(0) child(16975) status(0x0)
2009-12-20 22:30:05.328 ret_pid(0) child(16975) status(0x0)
2009-12-20 22:30:05.847 ret_pid(16975) child(16975) status(0x0)
2009-12-20 22:30:05.847 External Tuning program exited with no error
2009-12-20 22:30:06.062 AutoExpire: CalcParams(): Max required Free Space:
3.0 GB w/freq: 15 min
2009-12-20 22:30:06.073 Started recording: Family Guy "Blue Harvest, Part
1": channel 1257 on cardid 1, sourceid 1
2009-12-20 22:30:06.075 scheduler: Started recording: Family Guy "Blue
Harvest, Part 1": channel 1257 on cardid 1, sourceid 1
2009-12-20 22:30:13.032 DevRdB(/dev/video0) Error: Poll giving up
2009-12-20 22:30:13.049 MPEGRec(/dev/video0) Error: Device error detected
2009-12-20 22:30:13.052 DevRdB(/dev/video0): Stop(): Not running.

how would i troubleshoot/fix this issue? i should be able to get 100% good
recordings with the HDPVR right?
thanks
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20091221/00436d37/attachment.htm>


More information about the mythtv-users mailing list