[mythtv-users] Mythbuntu 9.10 ivtv issues

Mitch Gore mitchell.gore at gmail.com
Mon Nov 23 03:38:59 UTC 2009


On Sun, Nov 22, 2009 at 8:58 PM, Mitch Gore <mitchell.gore at gmail.com> wrote:

> Hi,
>
> I just upgraded my box to 9.10 yestereday.  I am not sure if the upgrade
> caused it or not but tonight i tried to record a SD program off my pvr-150.
> The recording failed.  I saw this in dmesg:
>
> [111940.450238] ivtv0: Cause: the application is not reading fast enough.
> [111940.557435] ivtv0: All encoder MPG stream buffers are full. Dropping
> data.
> [111940.557439] ivtv0: Cause: the application is not reading fast enough.
> [111940.757407] ivtv0: All encoder MPG stream buffers are full. Dropping
> data.
> [111940.757412] ivtv0: Cause: the application is not reading fast enough.
> [111940.850134] ivtv0: All encoder MPG stream buffers are full. Dropping
> data.
> [111940.850139] ivtv0: Cause: the application is not reading fast enough.
>
> The recording in mythweb showed ~50mb but I was unable to play the file in
> the frontend.  I got an error saying the recording is not yet available.
> What should I be looking at to fix this?
>
> Thanks,
>
> --
> Mitchell
>

Well never mind....I just found the issue.  One of my drives failed. :(

Now i get to play with the freezer trick and shell out more $$ for another
drive.

-- 
Mitchell
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20091122/251c7aa8/attachment.htm>


More information about the mythtv-users mailing list