[mythtv-users] MythBuntu 10.10 Lirc Issue

Tom Flair tom at graniteskies.net
Sun Dec 5 14:31:36 UTC 2010


On Sun, Dec 5, 2010 at 8:03 AM, Tom Flair <tom at graniteskies.net> wrote:

>
>
> On Sat, Dec 4, 2010 at 10:37 PM, Mitchell Gore <mitchell.gore at gmail.com>wrote:
>
>> Hi,
>>
>> After switching to 10.10 .24 i have one issue left.
>>
>> My MCEUSB remote is extremely slow.  I have to hold the buttom for a few
>> seconds for it to register a move.  I didnt have this problem in 10.04.
>> Looking at IRW is seems holding the button for a second maybe shows 1 or 2
>> presses.  In my Lircrc file my repeat is set to 0 and delay is 0.  Whats the
>> deal here?
>>
>> All my config files are the default MythBuntu settings.
>>
>> Thanks,
>> Mitchell
>>
>> _______________________________________________
>> mythtv-users mailing list
>> mythtv-users at mythtv.org
>> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>>
>>
> Out of curiosity, what kernel is 10.04 using?  I have the same issue in
> Gentoo when using 2.6.36.1 and the included modules.  On 2.6.35.5 with the
> external modules provided by LIRC, everything is fine.
>
> Interestingly, on a different machine with a different receiver, everything
> is fine using 2.6.36.1.
>

Scratch that, I just fixed my problem.  Apparently I had installed the
external module at some point on 2.6.36.1 and forgotten about it.
Blocklisted the lirc_mceusb and everything is perfect again.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20101205/1bc7f9ac/attachment.htm>


More information about the mythtv-users mailing list