[mythtv-users] frontend network control port

John Pilkington J.Pilk at tesco.net
Sat Dec 11 16:30:51 UTC 2010


On 11/12/10 16:20, Raymond Wagner wrote:
> On 12/11/2010 10:50, Richard Morton wrote:
>> On 11 December 2010 15:34, Richard Morton<richard.e.morton at gmail.com>
>> wrote:
>>> Hi,
>>> (0.23 here still)
>>> If I play a file through mythvideo and then use the network control
>>> port to query location I get the following response
>>>
>>> # query location
>>> Playback Video 00:00:04 1x myth://Videos@192.168.0.2:6543/films/James
>>> Bond/17 GoldenEye.mkv 117 25
>>>
>>> If I do help play :
>>> # help play
>>> <snip />
>>> play file FILENAME - Play FILENAME (FILENAME may be a file or a
>>> myth:// URL)
>>> <snip />
>>>
>>> but if I do:
>>> # play file myth://Videos@192.168.0.2:6543/films/James Bond/17
>>> GoldenEye.mkv
>>> or
>>> # play file "myth://Videos@192.168.0.2:6543/films/James Bond/17
>>> GoldenEye.mkv"
>>> or
>>> # play file myth://Videos@192.168.0.2:6543/films/James Bond/"17
>>> GoldenEye.mkv"
>>>
>>> it doesnt work...
>>>
>>> any ideas?
>>>
>>> thanks
>>>
>>> R
>>>
>> The above does try to initiate playback and indicates "Ok" through the
>> network control port, but it fails...
>>
>> This does work however:
>> # query location
>> Playback Recorded 00:00:14 of 01:08:57 1x 11211 2010-12-11T08:53:00
>> 369 myth://192.168.0.2:6543/11211_20101211085300.mpg 25
>> # play file myth://192.168.0.2:6543/11211_20101211085300.mpg
>> OK
>
>  From the frontend logs, it seems to be ignoring the '@' character.

US/UK keyboard?



More information about the mythtv-users mailing list