[mythtv-users] Todays update broke 0.24. Backend not running. HELP

Thomas Mashos tgm4883 at gmail.com
Wed Oct 20 19:26:45 UTC 2010


On Wed, Oct 20, 2010 at 12:23 PM, Douglas Peale
<Douglas_Peale at comcast.net>wrote:

> On 10/20/2010 12:13 PM, Robert McNamara wrote:
> > On Wed, Oct 20, 2010 at 12:02 PM, Douglas Peale
> > <Douglas_Peale at comcast.net> wrote:
> >> On 10/20/2010 11:51 AM, Nick Morrott wrote:
> >>> On 20 October 2010 17:58, Douglas Peale <Douglas_Peale at comcast.net>
> wrote:
> >>>
> >>>> After rebooting, (a new kennel was in todays update)
> >>>
> >>> (With apologies to lovers of comedy) Does your machine run like a dog
> now?
> >>
> >> Not that I've noticed, why?
> >>
> >
> > He's just trying to shepherd you to the right answer.  He collies it
> > like he sees it, and he's trying to find akita this problem.  We're
> > not trying to hound you about it, if we were, I imagine you'd get mad
> > enough to Spitz.
> >
> > Robert
>
> Ok, I see, I misspelled kernel, and chose the wrong choice when right
> clicking the misspelled word. The difference between
> kernel and kennel is a slightly longer line.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
>

On a related note, we're fixing the 0.24 builds for mythplugins. I see where
they failed.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20101020/9f38fb74/attachment.htm>


More information about the mythtv-users mailing list