[mythtv-users] PVR350 problems with Myth 0.25.2

Tim Scholl tascholl at gmail.com
Fri Nov 2 19:43:26 UTC 2012


On Tue, Oct 16, 2012 at 8:21 AM, Dave Pearson <lists at the-pearsons.co.uk>wrote:

> **
>
> -----Original message-----
> *From:* Dan Wilga <mythtv-users2 at dwilga-linux1.amherst.edu>
> *Sent:* Wed 10-10-2012 13:51
> *Subject:* Re: [mythtv-users] PVR350 problems with Myth 0.25.2
> *To:* Discussion about MythTV <mythtv-users at mythtv.org>;
> On 10/10/12 12:20 AM, Dave Pearson wrote:
> > RE: [mythtv-users] PVR350 problems with Myth 0.25.2 My feeling is that
> > it's an ivtv driver problem as I was able to observe the same flashing
> > of the top 15% of the image when I ran "mplayer /dev/video0 -"
> >
> > How we resolve that is a question for a better man than me :-(
> >
> You might try searching the mailing list on the page below, or
> subscribing to it and posting a message if your search doesn't come up
> with anything:
>
> http://www.linuxtv.org/wiki/index.php/Other_Sources_of_Info
>
> --
> Dan Wilga                                                        "Ook."
>
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://www.mythtv.org/mailman/listinfo/mythtv-users
>
> I think I could be wrong about it being a problem with the ivtv drivers -
> I upgraded to myth 0.26 a little over a week ago and, since the, I have not
> had any tearing/ripping/flashing of the top 15% of my recordings!
>
>
>
> Now if I could just get the pvr250's working for live tv and not just
> recording I would be really happy.
>
>
>
> Regards,
>
> Dave.
>

Has anyone else seen an the problem go away in 0.26?  Also are the channel
changing times better than they were in 0.25.2 ?

Tim
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20121102/dffff670/attachment.html>


More information about the mythtv-users mailing list