<div class="gmail_quote">On Fri, Dec 3, 2010 at 2:44 PM, Kevin Ross <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:kevin@familyross.net">kevin@familyross.net</a>&gt;</span> wrote:<br>
<blockquote style="BORDER-LEFT: #ccc 1px solid; MARGIN: 0px 0px 0px 0.8ex; PADDING-LEFT: 1ex" class="gmail_quote">
<div>
<div></div>
<div class="h5">On 12/03/2010 11:36 AM, James Orr wrote:<br>
<blockquote style="BORDER-LEFT: #ccc 1px solid; MARGIN: 0px 0px 0px 0.8ex; PADDING-LEFT: 1ex" class="gmail_quote">All of a sudden (after 6 months of no problems), I&#39;m getting recording failures on my HD-PVR</blockquote>
</div></div></blockquote>
<div> 8&lt;</div>
<blockquote style="BORDER-LEFT: #ccc 1px solid; MARGIN: 0px 0px 0px 0.8ex; PADDING-LEFT: 1ex" class="gmail_quote">
<div>
<div class="h5">
<blockquote style="BORDER-LEFT: #ccc 1px solid; MARGIN: 0px 0px 0px 0.8ex; PADDING-LEFT: 1ex" class="gmail_quote"><br>After I switch the HD-PVR off then back on, it starts working again.  This has happened twice in the past week, with no problems in the past 6 months.  I have not done any recent upgrades or changes to the system.  I am using the RCA audio inputs as the digital was causing problems before.<br>
</blockquote><br></div></div>Congratulations on going 6 months between reboots of your HD-PVR!  I need to reboot mine for the same reason probably once a month. 
<div>
<div></div></div></blockquote>
<div> </div>
<div>  I have two HD-PVRs, and they seem to &#39;lock up&#39; about once a month or so.  (I had to reset them both last-night as a matter of fact!)</div>
<div>  If it gets to be too much of a nuisance, I may cobble together a script to power-cycle them via an X10 module - either when they&#39;re idle (as a preventative measure), or when the &#39;recoder error&#39; is detected.  </div>

<div> </div>
<div>J-e-f-f-A<br></div></div>