<br><br><div class="gmail_quote">On Sun, Dec 5, 2010 at 12:52 PM, Brian Wood <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:beww@beww.org">beww@beww.org</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">
<div><div></div><div class="h5">On Sunday, December 05, 2010 10:45:37 am James Orr wrote:<br>
&gt; On Sun, Dec 5, 2010 at 12:16 PM, Brian Wood &lt;<a href="mailto:beww@beww.org">beww@beww.org</a>&gt; wrote:<br>
&gt; &gt; On Sunday, December 05, 2010 10:07:10 am James Orr wrote:<br>
&gt; &gt; &gt; On Sat, Dec 4, 2010 at 11:18 AM, James Orr &lt;<a href="mailto:james.orr7@gmail.com">james.orr7@gmail.com</a>&gt;<br>
&gt; &gt;<br>
&gt; &gt; wrote:<br>
&gt; &gt; &gt; &gt; On Sat, Dec 4, 2010 at 11:12 AM, Brian Wood &lt;<a href="mailto:beww@beww.org">beww@beww.org</a>&gt;<br>
wrote:<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; On Saturday, December 04, 2010 08:58:18 am James Orr wrote:<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; &gt; Happened again last night, that&#39;s now 3 times in one week<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; &gt; with nothing in the preceding 6 months?  Could it be a<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; &gt; temperature thing?<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; &gt;<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; &gt;  It&#39;s a lot colder now and that&#39;s the only thing that&#39;s<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; &gt;  different.<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt;<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; Is your HD-PVR located in unconditioned space? Is your indoor<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; temperature really different now?<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt;<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; Usually cooler temps are good for electronics, and it&#39;s a<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; *change* in temperature that can cause problems with chips<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; migrating out of sockets, PC boards cracking and things like<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; that.<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt;<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; I&#39;d be surprised if your problem is temperature related,<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; unless the unit itself is exposed to extreme or repeated wide<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;&gt; temperature swings.<br>
&gt; &gt; &gt; &gt;<br>
&gt; &gt; &gt; &gt; It is in the basement, it&#39;s not totally unheated (in fact it&#39;s<br>
&gt; &gt; &gt; &gt; only a few feet from the furnace) but it&#39;s certainly colder<br>
&gt; &gt; &gt; &gt; than the rest of the house.<br>
&gt; &gt; &gt;<br>
&gt; &gt; &gt; It&#39;s now starting to happen pretty much all the time, and within<br>
&gt; &gt; &gt; recordings. This one failed 8 minutes into an hour long recording<br>
&gt; &gt; &gt; ...<br>
&gt; &gt; &gt;<br>
&gt; &gt; &gt; 2010-12-05 09:08:36.657 DevRdB(/dev/video0) Error: Poll giving up<br>
&gt; &gt; &gt; 2010-12-05 09:08:36.673 MPEGRec(/dev/video0) Error: Device error<br>
&gt; &gt; &gt; detected 2010-12-05 09:08:36.697 DevRdB(/dev/video0): Stop(): Not<br>
&gt; &gt; &gt; running. 2010-12-05 09:08:49.845 [h264 @ 0xb7153fa0]error while<br>
&gt; &gt; &gt; decoding MB 95 27, bytestream (-5)<br>
&gt; &gt; &gt; 2010-12-05 09:09:05.559 MPEGRec(/dev/video0) Error: StartEncoding<br>
&gt; &gt; &gt; failed eno: Resource temporarily unavailable (11) 2010-12-05<br>
&gt; &gt; &gt; 09:09:07.569 MPEGRec(/dev/video0) Warning: Unable to set audio<br>
&gt; &gt; &gt; input.<br>
&gt; &gt; &gt; 2010-12-05 09:09:17.036 RecBase(7:/dev/video0):<br>
&gt; &gt; &gt; GetKeyframePositions(894,9223372036854775807,#112) out of 120<br>
&gt; &gt; &gt;<br>
&gt; &gt; &gt; Is this more than the usual problem?  Is my HD-PVR broken?<br>
&gt; &gt;<br>
&gt; &gt; A common problem with the HD-PVR (and the HDHR) is a bad power<br>
&gt; &gt; brick. If you have a spare 5 volt source at 3 amps or more of some<br>
&gt; &gt; type I&#39;d try replacing that and see if it makes a difference.<br>
&gt; &gt;<br>
&gt; &gt; ISTR some of the very early HD-PVRs had a problem that caused them<br>
&gt; &gt; to run very hot, you might also check the temperature of your<br>
&gt; &gt; unit.<br>
&gt;<br>
&gt; If anything it&#39;s cold, and it&#39;s not a very early HD-PVR, about 7<br>
&gt; months old.<br>
&gt;<br>
&gt; I don&#39;t have a spare power brick, but that will be a lot cheaper than<br>
&gt; a new HD-PVR.<br>
&gt;<br>
&gt; Will this one work, it&#39;s 2.5A?  <a href="http://amzn.com/B002FA5WE2" target="_blank">http://amzn.com/B002FA5WE2</a><br>
&gt;<br>
&gt; There&#39;s also this one which is 2A: <a href="http://amzn.com/B002XFFHBM" target="_blank">http://amzn.com/B002XFFHBM</a> but the<br>
&gt; first one has amazon prime so I&#39;d be able to get it sooner.<br>
<br>
</div></div>So both of those are rated less than 3 amps, which is the output rating<br>
on the brick that came with the unit (at least mine says &quot;3A&quot;).<br>
<br>
I wouldn&#39;t try a power supply that you know is rated for less than<br>
Hauppauge says is required.<br>
<div><div></div><div class="h5"><br></div></div></blockquote><div><br></div><div>Sorry, I read your post again and you said minimum of 3A, I was looking for 2A because that&#39;s what my existing power supply says.</div>
<div><br></div><div>I did find this 3A one: <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif; -webkit-border-horizontal-spacing: 2px; -webkit-border-vertical-spacing: 2px; "> <a href="http://amzn.com/B002S2O51I">http://amzn.com/B002S2O51I</a> - it only has 1 bad review though, the 2.5A might be better.</span></div>
<div><span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif; -webkit-border-horizontal-spacing: 2px; -webkit-border-vertical-spacing: 2px; "><br></span></div><div><span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif; -webkit-border-horizontal-spacing: 2px; -webkit-border-vertical-spacing: 2px; ">Here&#39;s a pic of my power supply: </span><a href="http://dl.dropbox.com/u/1194298/IMG_20101205_125555.jpg">http://dl.dropbox.com/u/1194298/IMG_20101205_125555.jpg</a></div>
</div><br>