<div class="gmail_quote">On Sun, Dec 19, 2010 at 5:44 AM, Brian J. Murrell <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:brian@interlinx.bc.ca">brian@interlinx.bc.ca</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">
I&#39;ve got a Revo 1600 which, as you know, has an ION chipset in it, so<br>
quite VDPAU capable, however I am still experiencing some quite nasty<br>
tearing.  I&#39;ve made sure composite is disabled in my xorg.conf:<br></blockquote><div><br></div><div>I have a 1600 running Mythbuntu, and have no tearing at all.  I never did anything to my xorg.conf that I can recall; here it is:</div>
<div><br></div><div>Section &quot;Extensions&quot;</div><div>        Option          &quot;Composite&quot;     &quot;Disable&quot;</div><div>EndSection</div><div><br></div><div>Section &quot;Screen&quot;</div><div>        Identifier      &quot;Default Screen&quot;</div>
<div>        DefaultDepth    24</div><div>EndSection</div><div><br></div><div>Section &quot;Device&quot;</div><div>        Identifier      &quot;Default Device&quot;</div><div>        Driver  &quot;nvidia&quot;</div><div>
        Option  &quot;UseEvents&quot;     &quot;1&quot;</div><div>        Option  &quot;DPI&quot;   &quot;100x100&quot;</div><div>        Option  &quot;NoLogo&quot;        &quot;1&quot;</div><div>EndSection</div><div> </div>
<div>Don&#39;t think I have a .nvidia-settings-rc.  I&#39;m running .23-fixes.</div><div><br></div><div>-Jerry</div></div>