<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>

    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#ffffff">
    Has anyone seen LiveTv freeze when using skip ahead?&nbsp; It only seems
    to happen on LiveTv, when it has it&nbsp; has a certain amount of time on
    the clip (several minutes).&nbsp; The log usually has something like
    this:<br>
    <br>
    ...several of these messages:<br>
    2010-12-19 13:09:04.521 ProgramInfo(): Updated pathname '':'' -&gt;
    '1104_20101219130858.mpg'<br>
    2010-12-19 13:09:04.578 ProgramInfo(): Updated pathname '':'' -&gt;
    '1104_20101219130858.mpg'<br>
    2010-12-19 13:09:04.635 ProgramInfo(): Updated pathname '':'' -&gt;
    '1104_20101219130858.mpg'<br>
    2010-12-19 13:09:04.646 TV: State is LiveTV &amp; mctx == ctx<br>
    2010-12-19 13:09:04.649 TV: UpdateOSDInput done<br>
    2010-12-19 13:09:04.649 TV: UpdateLCD done<br>
    2010-12-19 13:09:04.649 TV: ITVRestart done<br>
    <b>2010-12-19 13:22:07.798 Dec: DoFastForward(): desiredFrame(23429)
      &gt; last_frame(23421)</b><br>
    ...then several pages of these messages<br>
    <br>
    2010-12-19 13:22:21.467 NVP(2), Warning: Waited too long for decoder
    to pause<br>
    2010-12-19 13:22:21.568 NVP(2), Warning: Waited too long for decoder
    to pause<br>
    2010-12-19 13:22:21.668 NVP(2), Warning: Waited too long for decoder
    to pause<br>
    2010-12-19 13:22:21.768 NVP(2), Warning: Waited too long for decoder
    to pause<br>
    2010-12-19 13:22:21.869 NVP(2), Warning: Waited too long for decoder
    to pause<br>
    2010-12-19 13:22:21.969 NVP(2), Warning: Waited too long for decoder
    to pause<br>
    2010-12-19 13:22:22.069 NVP(2), Warning: Waited too long for decoder
    to pause<br>
    <br>
    I usually have to restart X (ctrl-alt-backsp) to get it back.&nbsp; Any
    suggestions?<br>
    <br>
    Don<br>
    <br>
  </body>
</html>