Hey Myth crowd... Been away from the list for a while, as all in our Myth setup was working great.  Not knowing well enough to leave things be, I decided to use my winter break from college to upgrade to 0.24.  It&#39;s gone about 99% perfectly fine, except for one issue.<div>
<br></div><div>My backend is on Mythbuntu connected via VGA to a 720p TV.  All content plays perfectly.</div><div><br></div><div>The frontend, however, is a Late 2009 Mac Mini running the latest OS X build from the Sourceforge site.  The Mini is connected to a 1080p TV via mini display-port adapter to HDMI.  We are currently running at 1080p resolution, though we&#39;ve also tried 900p and 720p as well.</div>
<div><br></div><div>The issue is a weird one.  720p OTA broadcast content plays ever so slightly jerky, while 1080i broadcast content plays fine.  Weird, right?  We&#39;ve tried pretty much every combination of playback profiles, deinterlacers, decoders, etc ... and have not yet been able to get the 720p content as smooth as we had before.</div>
<div><br></div><div>The kicker, being -- my partner says that under 0.23, he had the same issue, but fixed it by using OpenGL for 720p content.  However, we&#39;re unable to do that in 0.24, as selecting OpenGL causes a black (sometimes white) screen with no video playback -- although we do hear audio.</div>
<div><br></div><div>The PAF (partner approval factor) has taken a hit with this one, as the slightly jerky nature of the 720p content is more noticeable to him than I...and I might have to end up reverting us back to 0.23.  Unless, of course, one of the oh-so-brilliant minds on this list has an idea?</div>
<meta charset="utf-8"><div><br></div><div>Of note, I looked through a verbose log with &#39;playback&#39; logging, and see absolutely nothing that jumps out at us regarding OpenGL.  I can and will provide any specific logging that might help with this, if needed.</div>
<div><br></div><div>Thanks in advance...</div><div>#Eric</div>